Stage: online marketing en evenemententoppers gezocht

Marketing en evenemententoppers gezocht
Stageperiode februari – juli 2019

Wij zijn op zoek naar gedreven stagiaires die ons willen komen ondersteunen. SPINN EVENTS is een jong sportmarketingbureau, die is opgezet door Playmakers en Expo Select, die snel aan het groeien is. Wij organiseren eigen evenementen als de Bergse Plasloop (2.000+ hardlopers), maar werken ook voor sportbonden waar wij de volledige organisatie van communicatie en event management doen. Wij hebben ervaring in het organiseren van grote internationale evenementen, maar ook breedtesport evenementen.

Stage-opdracht: Als stagiair ben jij onderdeel van ons jonge en gemotiveerde team. Voor een aantal aankomende nationale en internationale evenementen zijn wij op zoek naar studenten die zich willen ontwikkelen, en van aanpakken weten, op het vlak van evenementenorganisatie en online marketing & communicatie.

Als event stagiair pak jij een deel van de organisatie aan en ben jij verantwoordelijk voor jouw onderdeel, je maakt een plan, maakt afspraken en voert samen met een team jouw project uit. Je leert alle facetten van organiseren. Eventmanagement-skills zijn hiervoor een pre. …

De online marketing & communicatie stagiair krijgt de ruimte om de evenementen op een creatieve manier onder de aandacht te krijgen bij de doelgroep van deze evenementen. Ook zul je voor een aantal bestaande klanten aan de slag gaan om zo helemaal in de wereld van online communicatie te duiken. Foutloos Nederlands en Engels is hiervoor een pre…

Zowel 3e als 4e jaars zijn welkom om te solliciteren. We zoeken samen naar een goede match voor je opdracht.

Wij hebben 2 locaties waar je kan werken: Aalsmeer of Capelle a/d IJssel.

Werktijden zijn flexibel en kunnen lang zijn rondom evenementen. Als team zijn wij jong, gezellig en hecht. We zeggen wat wij denken en zullen je goed begeleiden. Wij zijn benieuwd naar je CV en motivatie. Wees creatief!

Solliciteren: Stuur je brief en CV naar Roy van Damme: info@spinnsports.nl