Super Bowl Party Amsterdam

Super Bowl LIII wordt gespeeld in Atlanta. Op zondagavond 3 februari valt Amerika even stil om naar het grootste eendaagse sportevenement ter wereld te kijken. In Nederland kun jij “The Greatest Show On Earth” live komen bekijken op grote schermen in Het Sieraad in Amsterdam! 

In samenwerking met footballmagazine Gridiron American football en de AFBN hebben wij een spectaculaire avond samengesteld. Koop nu je ticket en geniet van topsport en entertainment!

Drie grote partijen op het gebied van American football in Nederland slaan dit jaar de handen ineen om de enige officiële NFL Super Bowl Party van Nederland te organiseren. Samen met de AFBN en Gridiron American football, die deze party al meer dan tien jaar organiseert, zorgen wij ervoor dat jij niks tekort komt.

Deze avond is er voor iedereen die American Football fan is. Van beginners tot aan de die-hard supporter. Geniet van werelds grootste sportevenement, goede food & drinks en typisch Amerikaans entertainment met Cheerleaders én de AFBN Awards.

Kijk voor meer informatie op de evenementenwebsite: www.afbnsuperbowlparty.nl